Fasadevask

Fasadevask

Er det på tide å vaske fasaden? Vi tilbyr alt innen fasadevask for ditt privathus, for borettslag, sameier og for næringsbygg.  

Gjennom hele året tar fasaden på hus og bygninger støyten for alt vær og vind som kastes mot det. En utvendig vask er like viktig som maling og beising av ytterveggene dine. Det tar vare på bygget på samme måte. 

Ved å investere i profesjonell fasadevask sørger du for at ytterveggene dine fortsatt kan yte sitt beste. Om alger, sopp og fuktighet får virke over lang tid, kan det forårsake råte, noe som kan bli dyrt for deg. Vi anbefaler en fasadevask minst én gang i året.

Man bør alltid foreta en fasadevask før man skal male huset. Du får da et godt fundament for malingen. Samtidig varer malingen lenger enn om du ikke gjør det. Vi hjelper deg med fasadevask.

En høytrykkspyler som spyler en vegg

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sørlandet Fasadevask AS tilbyr en rekke tjenester innen fasadevask og vask av uteområder.
Ta gjerne kontakt med oss for befaring og pris.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle