tak og takrenner

1

PÅFØRING

Vi starter med å påføre et nedbrytbart vaskemiddel med desinfiserende egenskaper som er 100% biologisk og miljøvennlig. Vaskemiddelet fjerner skitt, alger og holder svartsopp unna.

2

SOFTWASH

Vi benytter oss av en teknikk vi kaller softvask eller «softwash». Dette er en amerikansk teknikk utprøvd og testet i flere tiår, og er en skånsom og effektiv metode spesielt tilpasset fasadevask.

3

REN FASADE

For oss er kvalitetssikring viktig, vi går derfor over fasaden og uteområdet nøye for å se om ønsket resultat er oppnådd. 

Tak og takrenner

Det er utrolig hvor mye sot, løv og bioavfall som samler seg på taket og i takrennene dine. Mose kan i kombinasjon med fuktighet føre til at taksteinen rett og slett sprekker opp om vinteren. Vi hjelper deg med en god og profesjonell takvask for å forhindre dette.

Det er viktig å forebygge oppbygging av mose på tak og i takrenner. Et forebyggende tiltak kan være å fjerne kvister, grener og løv som legger seg ved stengslene på taket.

Takrenner er en kilde til vannlekasjer, og det er viktig med en forbyggende rens for å forhindre dette. Det anbefales ikke høytrykksrens på tak, siden høyt vanntrykk kan skade underlaget for taket.

Vi anbefaler en årlig taksjekk med takvask, for å se etter skader på takstein, tette takrenner og mose. Dette hjelper vi deg med.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sørlandet Fasadevask AS tilbyr en rekke tjenester innen fasadevask og vask av uteområder.
Ta gjerne kontakt med oss for befaring og pris.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle