Terrasse og gårdsplass

1

PÅFØRING

Vi starter med å påføre et nedbrytbart vaskemiddel med desinfiserende egenskaper som er 100% biologisk og miljøvennlig. Vaskemiddelet fjerner skitt, alger og holder svartsopp unna.

2

SOFTWASH

Vi benytter oss av en teknikk vi kaller softvask eller «softwash». Dette er en amerikansk teknikk utprøvd og testet i flere tiår, og er en skånsom og effektiv metode spesielt tilpasset fasadevask.

3

REN FASADE

For oss er kvalitetssikring viktig, vi går derfor over fasaden og uteområdet nøye for å se om ønsket resultat er oppnådd. 

Før og etter bilde av veranda

terrasse og gårdsplass

Etter vinteren kan det dukke opp mange overraskelser ute. Det har kanskje dukket opp grønske, mose og sopp på terrassen? Dette er vanskelig å fjerne selv uten å skade terrassen og lage skjolder.

La profesjonelle ta jobben for deg. Vi hjelper dere med å fjerne mose, grønske og sopp fra terrasse, stein, mur og betong utendørs. Vi bruker vi gode utvendige vaskemidler i kombinasjon med høytrykkvask. Dette gjør flaten ren og innbydende, og virker forebyggende slik at mose og grønske ikke kommer så lett tilbake.

En årlig vask kan spare deg for mye penger og arbeid. I tillegg gjør en årlig terrassevask det mye lettere å oppdage uregelmessigheter i overflaten, og om det er nødvendig med for eksempel et nytt strøk maling eller beis. Kontakt oss for en befaring eller et pristilbud.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sørlandet Fasadevask AS tilbyr en rekke tjenester innen fasadevask og vask av uteområder.
Ta gjerne kontakt med oss for befaring og pris.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle