Tjenester
Vi står klare for å hjelpe deg

Våre tjenester

En høytrykkspyler som spyler en vegg

Fasadevask

Er det på tide å vaske fasaden? Vi tilbyr alt innen fasadevask for ditt privathus, for borettslag, sameier og for næringsbygg.  Vi er opptatt av kundeservice og tilpasser våre tjenester til kundens behov. Kontakt oss for en befaring og et pristilbud.

En lang kost som vasker et vindu høyt oppe

Vindusvask

La oss vaske vinduene for deg! Det er mange som har høye, store og ufremkommelige vinduer i dag. Det er ikke noe problem for oss. Vi sørger for rene og skinnende vinduer uten skjolder. Vi bruker tillegg vaskemidler som ikke skader miljøet. 

En mann som vasker et tak med høytrykkspyler

Tak og takrenner

Det er utrolig hvor mye sot, løv og bioavfall som samler seg på taket og i takrennene dine. Mye mose og bioavfall kan over lang tid gi skader på takstein og takrenner. Vi anbefaler derfor en årlig taksjekk med takvask og vedlikehold.

Før og etter bilde av veranda

Terrasse og gårdsplass

Etter vinteren kan det dukke opp mange overraskelser ute. Det har kanskje dukket opp grønske, mose og sopp på terrassen? Dette er vanskelig å fjerne selv uten å skade terrassen og lage skjolder. La profesjonelle ta jobben for deg. 

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sørlandet Fasadevask AS tilbyr en rekke tjenester innen fasadevask og vask av uteområder.
Ta gjerne kontakt med oss for befaring og pris.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle