Vindusvask

1

PÅFØRING

Vi starter med å påføre et nedbrytbare vaskemiddel med desinfiserende egenskaper som er 100% biologisk. Vaskemiddelet fjerner skitt i tillegg til å holde svertesopp og grønske unna.

2

SOFTWASH

Etter påføringen av vaskemidlene, skyller vi av med lavt trykk slik at overflatene skånes mot skader. Noe mange opplever med bruk av tradisjonell høytrykksvask.

3

REN FASADE

For oss er kvalitetssikring viktig, vi går derfor over fasaden og uteområdet  nøye for å se om ønsket resultat er oppnådd. 

En lang kost som vasker et vindu høyt oppe

Vindusvask

La oss vaske vinduene for deg! Det er mange som har høye, store og ufremkommelige vinduer i dag. Det er ikke noe problem for oss.

Det er viktig med jevnlig vinduspuss og bruk av gode rengjøringsmetoder. Ligger bygget ditt for eksempel i et område med mye trafikk, vil forurensing ha mye å si for hvor ofte du bør vaske og pusse vinduene. Plasseringen for hvert enkelt bygg, og plasseringen av vinduene, avgjør hvor ofte du bør gjennomføre vindusvask. Dette er et område vi har god erfaring på, og kan tilby deg førsteklasses service.

Vi benytter skånsomme og effektive kjemikaliefrie metoder for vindusvask som ikke skader miljøet. Når vi er ferdig med vinduene dine garanterer vi at de er frie for både pletter og striper. Ta kontakt med oss i dag for et godt tilbud.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Sørlandet Fasadevask AS tilbyr en rekke tjenester innen fasadevask og vask av uteområder.
Ta gjerne kontakt med oss for befaring og pris.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle